• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La plantilla de Rosich exigeix garantia de transport abans de marxar a Terrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 05. 2022

La plantilla de Rosich exigeix garantia de transport abans de marxar a Terrassa

Fan mobilitzacions de protesta per no estar d'acord amb les condicions que marca l'empresa

La plantilla de Rosich, una empresa de teixits tècnics i recobriments emplaçada al districte econòmic de L’Hospitalet, al carrer Salvador Espriu, es troba en plenes mobilitzacions de protesta perquè no hi estan d’acord amb les condicions que planteja la direcció per dur a terme el trasllat a Terrassa i reclamen que l'empresa habilitI un autocar per anar al nou polígon industrial.

Gairebé el 50% de les 40 persones que hi treballen a Rosich son de L’Hospitalet, mentre que la resta viuen a poblacions veïnes, en la seva gran majoria. Volen que el trasllat a Terrassa es faci en condicions dignes i, en aquest sentit, reclamen que l’empresa assumeixi el cost del transport.

Miguel Ángel Martín Alcay, delegat del comitè d'empresa de Rosich per CCOO, ha indicat que "els diners que ens ofereix la empresa en nòmina no arriba ni per pagar la benzina, molt més tenint en compte el preu actual dels carburants, així que reiterem que volem un autocar".

Recorden que si el primer torn de feina comença a les 6 del matí, i el Metro obre a les 5, només queda l’opció del vehicle particular. També apel•len a la conciliació familiar, "ja que el desplaçament en transport públic Terrassa serien prop de dues hores i havent d’agafar metro, tren i bus", ha puntualitzat el delgat de CCOO.

Rosich és una empresa històrica a L’Hospitalet, des de 1860 a Collblanc, i des de l’any 1988 a la nau actual, tot i que la seu corporativa és a Terrassa. CCOO de L'Hospitalet reclama la implicació de l’Ajuntament "per mirar de no perdre teixit industrial", segons que la comentat la seva coordinadora a L'Hospitalet, Liliana Reyes Hernández.

La responsable local de CCOO ha afegit que cal que hi hagi pressió institucional per evitar el trasllat definitiu de Rosich a Terrassa i ha afegit que "cas que no es pugui evitar sí que s'ha de garantir un trasllat en condiciones dignes per als treballadors i les treballadores".

La direcció Rosich no ha volgut fer declaracions, mentre que CCOO té convocades noves aturades parcials el 27 i el 31 de maig i el 2 de juny, amb l’objectiu que l’empresa s’avingui a obrir una via de diàleg i de negociació.