• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Torneig Júnior se celebrarà del 16 al 18 de desembre

  • El Torneig Júnior se celebrarà del 16 al 18 de desembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 26. 05. 2022

El Torneig Júnior se celebrarà del 16 al 18 de desembre

Tot i els esforços, ha estat impossible trobar dates abans d'acabar la temporada 2021/2022

El CB L'Hospitalet ha anunciat que la 43a edició del Torneig Júnior "Ciutat de L'Hospitalet" tindrà lloc entre els dies 16 i 18 de desembre. El club ho ha fet públic a través d'un comunicat.

El comunicat explica que s'ha intentat dur a terme la competició durant aquesta temporada 2021/2022 però, malgrat els esforços, ha estat impossible a causa dels atapeïts calendaris dels equips participants.

Així, el Torneig Júnior 2022 arribarà durant els últims dies de l'any i tornarà a tenir alguns dels millors equips del bàsquet europeu i mundial. Es tracta, doncs, d'un dels esdeveniments claus de l'esport de la ciutat.