• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Acte d'homenatge al Club de Dones Cegues de L'H amb motiu del seu 30è aniversari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 05. 2022

30è aniversari del Club de Dones Cegues de l'ONCE L'H

Un grup d'ajuda mútua per compartir experiències de vida

Dimecres, al matí a la seu de l'ONCE de L'Hospitalet es va celebrar un acte d'homenatge per commemorar el 30è aniversari del Club de Dones Cegues de L'Hospitalet. Fa tres decàdes es van ajuntar per primera vegada un grup de dones de la ciutat per donar-se ajuda mútua i compartir experiències.

TV de L'Hospitalet va estar dimecres a l'acte d'homenatge amb motiu del 30è aniversari del Club de Dones Cegues que es va celebrar a la seu de la ONCE de la ciutat, al barri de Sant Josep. Allà vam poder entrevistar a algunes de les protagonistes.

La Mercedes Serrano, té retinopatia diabètica i com a conseqüència d’aquesta afectació és totalment cega. Als 35 anys va arribar a l’ONCE i juntament amb altres dones que també patien altres problemes de visió van decidir formar un grup a L’Hospitalet per donar-se ajuda mútua i compartir experiències de vida.

La Mercedes ha explicat que "vam crear un grup per rebre altre persones que tinguessin els mateixos problemes i poder-les ajudar. Ha estat un club d'ajuda mutua que amb el temps s'ha fet gran". La Josefina Navarro és una altra de les dones que porta trenta anys en aquest grup d’ajuda de l’ONCE i ha assenyalat que "per mi les meves companyes son com una família, i m'ajuden i donen suport quan més ho necessito". 

Aquest grup de dones treballa ara d’una manera més autònoma i son imprescindibles alhora de fer acollida a noves persones que arriben a l’ONCE amb diferents problemes de visió. El grup de dones cegues de L’Hospitalet, que celebra enguany al seu 30è aniversari va ser pioner en el seu moment, quan van decidir posar en marxa aquesta iniciativa per compartir les seves vivències. Més tard, L’ONCE va decidir posar aquest projecte en funcionament a d’altres ciutats.