• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Coral Elisard Sala ha commemorat amb un concert el seu 50è aniversari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 10. 2021

La Coral Elisard Sala commemora el 50è aniversari amb un concert

El Centre Cultural de Bellvitge ha estat l'escenari d'aquest repertori modern

El 50è aniversari de la fundació de la Coral Elisard Sala no podia celebrar-se d’una altra manera que fent el que millor saben fer: cantar. En complicitat a la Coral Orfeó de Catalunya de Cornellà, la Coral Elisard Sala ha cantat des de temes dels Beatles, a temes de rock català, amb un grup musical acompanyant-los.

Cinquanta anys d’aquesta coral que originalment es va iniciar a Sants fins que es va traslladar a L’Hospitalet. La coral Elisard Sala ha tractat de modernitzar el seu repertori en els darrers anys per tal de captar nou cantaires. Així ho ha explicat el president de la formació, Faustí de Castro: "hi ha cantaires que els sembla que el cant coral és massa farragós, antiquat... és per això que mirem de fer música en català i cançó moderna"

Per ara el proper objectiu de la coral Elisard és preparar-se de cara a les cantades de nadales, i seguir fent la seva activitat habitual, col·laborant novament amb la Coral Orfeó Catalònia de Cornellà, amb la que comparteixen el director. 

Pel 50è aniversari estaven previstes altres activitats que no s’han pogut programar a causa de la COVID, com ara cantades amb antics cantaires, sopars de germanor o activitats de dia. Malgrat tot, els participants i les seves famílies han gaudit de valent amb aquesta actuació d’aniversari.