• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Open House posa en relleu l’arquitectura mediterrània de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 10. 2021

L'Open House posa en relleu l'arquitectura mediterrània de la ciutat

El festival permet conèixer per dins edificacions que habitualment estan vedades al públic

 La ciutat torna a formar part del festival 48 hores Open House Barcelona. En aquesta edició, el tema central ha tornat a ser l'arquitectura mediterrània d'arrels populars. Un any més, els visitants han pogut conèixer els edificis més emblemàtics de la ciutat i els nous usos d'alguns d'ells.

 El Pont d'en Jordà, la Casa dels Caragols i el Mercat de Collblanc han estat alguns dels punts d'interès de la jornada. Durant tot el cap de setmana, els edificis més característics de la ciutat han obert les portes a tothom. Entre ells, les obres dels arquitectes Puig i Gairalt han comptat amb tot un itinerari al barri Collblanc-La Torrassa.

Durant el matí del dissabte, els participants van conèixer més en profunditat la història de cadascun dels edificis i els nous usos d'alguns d'ells, així com l'empremta que han deixat els diferents arquitectes a la ciutat. Núria Castellano Soler, dinamitzadora a l'Open House, afirma que "Durant el recorregut podem veure la faceta urbanística de Ramon Puig i Gairalt i també conèixer alguns dels edificis desconeguts d'aquest barri, així com la seva història".

A més, el recorregut ha comptat amb parades que han fet viatjar temps enrere a alguns dels participants. Maria Jesús Llop, visitant del 48h Open House, explica que "El teatre joventut ha estat un record de la infància. En aquells moments era un cinema. Gairebé cada setmana anàvem a veure pel•lícules. En feien dos i un nodo".

L'Open House 2021 ha comptat amb un ventall d'arquitectura variada i complexa que inclou el carrer del Xipreret, la Plaça Europa, la Casa d'Espanya i l'Harmonia, entre altres.