• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet entre els cinc millors municipis d’Espanya en mobilitat sostenible

  • L'Hospitalet entre els cinc millors municipis d'Espanya en mobilitat sostenible

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 10. 2021

L'Hospitalet entre els cinc millors municipis d'Espanya en mobilitat sostenible

En un estudi que ha realitzat la consultora IdenCity

IdenCity situa la ciutat entre els cinc millors municipis espanyols no capitals de província en diversos indicadors que valoren la qualitat dels serveis i l’adequació de la mobilitat als objectius de desenvolupament sostenible.

L’estudi analitza l’estat de la mobilitat en 82 municipis espanyols, (52 capitals de província i 30 ciutats de més de 50.000 habitants) i compta amb el suport d’entitats de referència en l’ecosistema urbà que treballen perquè les ciutats tinguin un sistema de mobilitat intel•ligent, connectat, accessible i sostenible.

A L’Hospitalet se li reconeix l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’efectivitat dels mitjans de transport per a les persones que tenen mobilitat reduïda. La ciutat ocupa el tercer lloc en la dimensió Estructura física del territori que analitza l’ordenament territorial per determinar la seva influència en la mobilitat i l’economia.

En la dimensió Oferta de serveis de mobilitat, L’Hospitalet està en quarta posició. Es valora l’aplicació de tecnologies innovadores per garantir la integració del sistema de transport intermodal, la inclusió i l’accessibilitat en tots els servei prestats. S’hi ha tingut en compte la disponibilitat d’aplicacions de mobilitat i de punts de recàrrega elèctrica.

L’Hospitalet ocupa la cinquena posició en la dimensió Demanda de serveis de mobilitat que estudia el transport assequible i segur per a totes les persones en les diferents franges horàries. S’hi valora la connexió ferroviària menys contaminant, l’ús de les bicicletes públiques i la perspectiva de gènere en l’àmbit de la mobilitat.