• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova edició de la Mostra d’Estudis i Professions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 01. 2022

Nova edició de la Mostra d'Estudis i Professions

Ofereix orientació formativa al jovent de la ciutat que tanca etapa educativa

S'ha posat en marxa una nova edició de la Mostra d’Estudis i Professions, una iniciativa de la Regidoria de Joventut que es fa a l’Espai Jove Ca n’Arús, fins al 25 de febrer. Les sessions formatives es fan amb cita prèvia en grups classe amb totes les mesures de prevenció davant la Covid. 

La Mostra d’Estudis i Professions és una iniciativa que ofereix orientació formativa al jovent de la ciutat que tanca una etapa educativa. Es tracta d’un servei que presenta als joves de la ciutat les diferents possibilitats que ofereix el sistema educatiu formal, per tal que cada estudiant disposi de la informació necessària per tal de construir el seu propi itinerari formatiu, així com una aproximació al mercat laboral.

Laura García, regidora de Joventut, ha assenyalat que “la mostra és un vincle directe amb l’alumnat de quart de l’ESO que es troben en un moment decisiu important, per pensar que és el que volen fer després de l’educació obligatòria. Considerem que l’orientació és important en aquests moments per saber quin és l’itinerari formatiu i professional que volen seguir”.

Els joves que assisteixen a aquests tallers es troben en una etapa de canvis, dubtes i neguits, que fa que no tinguin molt clar l’itinerari a seguir per a continuar la seva formació.És important orientar-los i ajudar-los a prendre una decisió. 

Cristina García, tècnica de l’Oficina Jove, ha assegurat que “aquests nois i noies es troben en una edat molt important perquè acaben la obligatorietat dels estudis i s’enfronten a que passarà després. Han de decidir quines opcions triar i ens trobem molts alumnes que encara tenen molts dubtes i necessiten de molta orientació”.

Ana Moreno, professora de l’IES Eduard Fontserè, ha explicat que “el alumnes tenen la incertesa de decidir què triar, que és el que me interessa. En aquesta societat de immediatesa moltes vegades decideixen triar el camí més curt, sense pensar que potser el camí més llarg és el que més els pot beneficiar”.

Les sessions informatives es fan amb cita prèvia en grups classe, amb totes les mesures de prevenció, i compten amb la participació de 15 centres educatius de la ciutat.