• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Bòbila busca dones majors de 16 que els agradi ballar

  • La Bòbila busca dones majors de 16 que els agradi ballar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 27. 01. 2022

La Bòbila busca dones majors de 16 que els agradi ballar

Crida per participar en el Rumbòdrom, projecte de dansa participativa centrat en la rumba

Si ets dona major de 16 anys, t’agrada ballar i t’atrau el ritme de la rumba, tens l’oportunitat de participar en l'activitat de dansa participativa impulsada des del Centre Cultural la Bòbila: el Rumbòdrom. Consisteix en un taller dividit en quatre sessions (31 gener, 7 i 14 febrer i 7 de març, de 17.30 a 20h) i un espectacle final (11 de març) emmarcat dins la Quinzena Metropolitana de Dansa. Cal inscripció prèvia.  

El Rumbòdrom és un projecte de dansa participativa amb dones, que consta de dues parts: un bloc de quatre sessions-taller sobre la rumba que ens explicaran la seva història, el seu vincle amb la cultura i la seva pràctica i, finalment, una escenificació en l’espectacle que es representarà l’11 de març a la Plaça de La Bòbila amb les 3 ballarines de la companyia José Manuel Álvarez i un músic en directe.

Aquestes trobades, conduïdes pel ballarí i coreògraf José Manuel Álvarez, treballaran la improvisació, els codis propis de la rumba i alguns recursos coreogràfics. Però, per sobre de tot, la idea és gaudir ballant i compartint una dansa tan festiva com la rumba.

Les sessions-taller són els dilluns 31 de gener, 7 i 14 de febrer i 7 de març de 17:30 a 20 hores. Totes les sessions es faran al Centre Cultural La Bòbila (plaça de La Bòbila 1, de Pubilla Cases) L’actuació final, programada dins de la Quinzena Metropolitana de la Dansa, es farà el divendres 11 de març a la Plaça de La Bòbila.

Per participar cal ser dona i tenir més de 16 anys i inscriure’s prèviament fent arribar un correu a ccultural.labobila@l-h.cat. No hi haurà cap procés de selección i la participació és gratuïta.