• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El MWC omplirà els hotels de la ciutat després d’un 2021 a mig gas

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 26. 01. 2022

El MWC omplirà els hotels de la ciutat després d'un 2021 a mig gas

L'Hotel Porta Fira ja té ocupades el 80% de les seves habitacions

Després d’un 2021 amb ocupacions baixes als hotels a causa de la cancel·lació de grans esdeveniments i la celebració de congressos i convencions a mig gas, el 2022 es presenta més optimista. Gràcies al fet que el Mobile World Congress es manté per a finals de febrer, l’ocupació hotelera per aquella setmana frega el 100%.

L’Hotel Porta Fira ja té reservades el 80% de les seves habitacions per la setmana del Mobile World Congress, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març. L’establiment hoteler té l’esperança que la celebració d’un esdeveniment tan gran com el Mobile ajudi a fer que no es cancel·lin pròxims congressos, però encara ho veuen amb incertesa.

La seva directora general, Anna Sánchez, assegura que “com quasi tots els hotels de la zona tenim aquest gruix d’habitacions garantides, tanmateix com ara avui ho tens i demà no...” i afegeix que “el més important és fer un any bo, perquè un mes no et salva tot l’any".

El 2021 ha estat un any molt fluix per a L’Hotel Porta Fira. Però no ha estat igual per a tots els hotels de la ciutat. L’Hotel Orangine va obrir durant el darrer trimestre de 2021 i va aconseguir registrar molt bones xifres. El nou hotel de La Torrassa va omplir en diverses ocasions i confia en un 2022 amb més turisme.

Maite Plana és la seva propietària, i tot haver començat en temps de pandèmia, explica que “estem contents perquè estem per sobre de les mitges oficials d’ocupació i molt animats pel futur. Pensem que de cara a la primavera, amb les vacunes i tot plegat, tot això s’acabarà ràpidament. La gent té ganes de sortir i que tot torni a ser presencial”.

Després de l’ajornament del congrés ISE, el Mobile serà el tret de sortida de l’any 2022 per a gran part dels hotels de L’Hospitalet. A partir d’aquí, s’espera millorar progressivament per tal de deixar enrere gairebé dos anys de pandèmia amb les ocupacions hoteleres sota mínims.