• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Ajuntament fa un reconeixement al personal sanitari de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 05. 2022

L'Ajuntament fa un reconeixement al personal sanitari de la ciutat

Per l'esforç d'adaptació que van fer arran de la pandèmia

Aquest dimarts s'ha celebrat al Palauet de Can Boixeres, un acte d'agraïment al personal responsable sanitari de la ciutat. Des de el Servei d'Emergències Mèdiques, als hospitals de referència passant pels Centres d'Atenció Primària. Tot el sistema sanitari es va haver d'adaptar a les necessitats derivades de la Covid19 i al ritme frenètic d'atenció que requeria la pandèmia quan encara era desconeguda.

Dos anys desprès de l'inici de la pandèmia, l'Ajuntament de L'Hospitalet ha volgut agrair a tot el personal responsable sanitari de la ciutat, l'esforç i la dedicació que es va fer desde primera línea. Sobre tot, per la capacitat d'adaptació en cada moment de la pandèmia.

A l'acte de reconeixement va assistir l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el regidor de Benestar Social, Jesús Husillos, que ha volgut destacar la bona cobertura que es va donar a tots els nivells assistencials: "Des del Servei d'Emergències Mèdiques, als Hospitals de referencia passant per l'Atenció Primària; ells han estat els veritables protagonistes de la gestió que es va fer de la Covid a la nostra ciutat".

Durant la trobada, el personal responsable dels equipaments sanitaris han recordat com van viure l'inici, quan el virus era desconegut i ni tan sols disposaven d'equips de protecció individuals; també l'adaptació del personal a noves funcions, el tracte amb les famílies, la reconversió dels espais i la construcció, a contrarellotge, del nou mòdul de l'Hospital de Bellvitge per atendre pacients Covid.

La directora general de L'Hospital de Bellvitge, Montse Figuerola, ha afegit: Un altre exemple de gran adaptació del sistema sanitari va ser la vacunació massiva. A la qual la ciutadania va respondre d'una manera massiva també. Són d'aquells moments en què la població va saber perquè és útil el sistema de salut i perquè no l'hem de perdre".