• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Taquilla Inversa visita el taller d’Antoni Muntadas al Districte Cultural

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 18. 05. 2022

El Taquilla Inversa visita el taller d'Antoni Muntadas al Districte Cultural

On es repassa la trajectòria de l'artista internacional multimèdia

El taller d'Antoni Muntadas està situat al Districte Cultural de la ciutat des del 2019. Muntadas és un artista internacional multimèdia i té un peu a cada lloc del món i un d'ells és L'Hospitalet. El programa Taquilla Inversa l’ha visitat.

 Antoni Muntadas és un artista amb una trajectòria internacional de més de 50 anys que treballa en diferents projectes relacionats amb temàtiques com l’espai públic, la censura o els mitjans de comunicació.
El taller acull també alguns material de l'Associació Arxiu Muntadas que es dedica a organitzar la documentació i el material al voltant de la trajectòria de l'artista. Pablo Santa Olalla de l’associació Arxiu Muntadas afirma que “les funcions de treball i de magatzem del taller estan mot delimitades i no deixar de ser curiós perquè és un arxiu molt viu, d’un artista que encarar està en actiu”.

Al pis superior de l'edifici hi ha espai per artistes i també els últims mesos ha acollit a Marla Jacarilla guanyadora de la primera residència artística Bases en Tránsito de l'Associació Arxiu Muntadas. L'associació vol seguir en el futur amb més edicions d'aquesta residència.