• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ana González: “Aquí, el ‘lobby’ de la construcció té catifa vermella per a fer al seu gust”

  • Ana González:

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 05. 2022

Ana González: "Aquí, el ‘lobby' de la construcció té catifa vermella per fer al seu gust"

Entrevista del Diari LH a la portaveu del grup municipal L'H En Comú Podem

A un any de les municipals, valora el treball realitzat pel seu espai polític. Diu que segueixen centrats en "l'ara", recuperant el contacte amb el carrer després de la pandèmia, i alçant la veu contra "una crisi institucional sense precedents" pel Consell Esportiu.

La portaveu d'En Comú Podem L'H, Ana González, considera que el PSC té un "projecte de ciutat absolutament desfasat" on "el lobby empresarial de la construcció té una catifa vermella per fer al seu gust". Per ella, Cosmetoda, on viuran 2.500 nous veïns "sense suficients serveis públics", n'és un exemple.

Ana González indica a l'entrevista publicada al Diari L'Hospitalet aquest mes de maig que la seva formació política planteja "afrontar el repte del canvi mediambiental" perquè la ciutadania "demanda espais verds i barris més amplis". La portaveu considera que és necessària una moratòria urbanística per repensar la ciutat de manera global i abandonar les polítiques que "ens porten a més contaminació i més massificació". 

Respecte al nou PDU Biopol-Granvia, destaca que té millores substancials respecte a l'anterior projecte, el qual qualifica de "profundament especulatiu". González opina que la reformulació que hi ha a sobre de la taula existeix "gràcies al contenciós administratiu que va presentar el nostre grup". "Defensem la zona agrícola, connectar amb el riu i més zones verdes, però es pot fer diferent. Presentarem al·legacions perquè la volumetria és excessiva i el Biopol no es concreta", explica.

L'H En Comú Podem és acusació popular en la causa del Consell Esportiu. En aquest sentit, González ha afirmat que l'alcaldessa, Núria Marín, "ha fallat a L'Hospitalet com a màxima autoritat municipal, mirant cap un altre costat i estant més preocupada per protegir al seu partit que a la institució". Ha afegit que no desconsideren la presumpció d'innocència de Cristian Alcázar, però que la seva dimissió arriba tard.

González ha valorat la lluita de l'Academia Cultura contra el seu tancament com "exemplar" i ha lamenta el dèficit de places escolars públiques de L'H, especialment greu a Collblanc-la Torrassa. "La Generalitat vol baixar les ràtios a 20, però ¿com? Això genera desigualtat entre ciutats i barris", ha afirmat. Per a la portaveu, cal cercar altres solucions a partir d'una moratòria urbanística per "pensar a on fer noves escoles".

Recupera aquí l'entrevista completa.