• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del PP, ha visitat l’empresa Total Safe de L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 26. 11. 2021

Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del PP, ha visitat l'empresa Total Safe de L'H

Durant la trobada ha parlat de diverses qüestions d'actualitat

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha visitat acompanyat de la portaveu del partit a la ciutat, Sonia Esplugas, l'empresa de packaging Total Safe, situada al Poligon Pedrosa. Durant la visita ha parlat de diverses qüestions, entre elles els aldarulls que es van produir ahir a la Universitat Autònoma de Barcelona arran de l’acte que va organitzar l’associació S’ha Acabat. Montesinos ha exigit a totes les forces amb representació al Parlament que condemnin aquests fets i defensin la llibertat d’opinions i pensament a Catalunya.

Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del PP, ha assenyalat que "ahir uns radicals intolerants van intentar boicotejar la paraula, per això exigim a totes les forces polítiques de Catalunya que es posin en defensa de la llibertat i condemnin el que va succeir ahir a la UAB. Com és possible que on s’ha d’escoltar a tothom, s’ataqui algú perquè no pensa com a tu i tingui idees polítiques diferents a les teves”.

Montesinos ha parlat també sobre els pressupostos generals de l'Estat, aprovats ahir al Congrés. El vicesecretari ha assegurat que "aquests pressupostos són els pitjors per els espanyols, no ens els mereixem, primer perquè són els pressupostos de la mentida, no hi ha ningú que es cregui els comptes públics de Pedro Sánchez. Que es deixin de mentides i expliquin als espanyols que les circumstàncies econòmiques no son bones i que calen fer reformes estructurals per superar aquesta crisi".

Segons Montesinos, els únics que surten beneficiats per els pressupostos generals de l'Estat son "aquells que no condemnen el terrorisme i els que volen acabar amb la igualtat de tots els espanyols i la sobirania nacional. Guanya Bildu i ERC, i perden els espanyols"