• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Guàrdia Urbana lliura medalles de col•laboració ciutadana a 11 col•lectius

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 11. 2021

La Guàrdia Urbana lliura medalles de col•laboració ciutadana a 11 col•lectius

Reconeixements per la seva tasca contra la Covid-19

La Guàrdia Urbana ha celebrat la seva Diada al Teatre Joventut per reconèixer el treball de la policia local i agrair la col•laboració ciutadana d’11 col•lectius entre els quals hi destaquen entitats, institucions i la resta de cossos policials en la feina feta per lluitar contra la Covid-19.

Han rebut la medalla de la Guàrdia Urbana a la col•laboració ciutadana el Cos de Mossos d’Esquadra-ABP L’Hospitalet; Cos Nacional de Policia de L’Hospitalet; l’exèrcit del Quarter del Bruc; Guàrdia Civil; Protecció Civil; agents cívics de la Secció Prevenció, Convivència i Civisme així com la Unitat de Prevenció i riscos Laborals de l’Ajuntament, Creu Roja, Servei d’Emergències Mèdiques, l’Hospital de L’Hospitalet i l’Hospital de Bellvitge.

També s’atorguen medalles a ciutadans a títol individual pel coratge i la valentia demostrats en l’auxili d’altres persones, malgrat els riscos per a la pròpia integritat. Enguany s'ha distingit l'actuació d'Antonio Abad, que va intervenir en un incendi a Pubilla Cases. Aquest veí recorda que "estava tranquil·lament a casa quan vaig sentir una forta olor de cremat. De seguida vaig pujar al pis de dalt on vivia un matrimoni gran, els vaig ajudar a sortir de l'habitatge, vaig tancar el gas i poc a poc intentar apagar el foc que tenien a la cuina".

De la Guàrdia Urbana han rebut medalles de distinció professional comandaments i agents per la seva trajectòria professional i per l’actitud de constant superació dels qui porten més de 20 anys al cos.

També s’ha atorgat la medalla al sergent Daniel Garcia per la seva valenta intervenció evitant un suïcidi des d'un pont de la Granvia. "Vaig prendre la decisió de seure al llindar del pont al costat de la persona que volia llançar-se al buit per establir-hi contacte. Al final va entrar en raó i va tornar cap a la calçada", explica.

En aquesta celebració s’han lliurat medalles de distinció professional i de la Guàrdia Urbana concedides l’any 2020 i plaques a les persones que s’han jubilat i a títol pòstum a més dels diplomes a guàrdies per actuacions destacades.