• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Parc de la Serp s’omple de sabates per reivindicar el dia contra la violència masclista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 26. 11. 2021

El Parc de la Serp s'omple de sabates per reivindicar el dia contra la violència masclista

N'hi havia arreu de 1.113, el nombre de dones assassinades des de l'any 2003

L’Associació Dones de Sant Josep ha fet el seu propi acte reivindicatiu pel 25N. Han omplert el Parc de la Serp del barri de Sant Josep de cartells, pancartes i sabates per retre homenatge a les víctimes de violència masclista.

Més de mil sabates han omplert el Parc de la Serp amb motiu del dia contra la violència masclista. Un acte reivindicatiu de l’Associació de Dones de Sant Josep que han volgut fer un homenatge a totes aquelles dones que han estat víctimes d’assassinat, assetjament o violació en mans del masclisme.

Cada parell de sabates representa una d’aquestes dones i, a més de sabates, s’hi han posat espelmes. Judith Cendrero, membre de la junta directiva de l’Associació de Dones de Sant Josep, ha explicat que “volem donar presència i sobretot reivindicar tots els assassinats contra les dones i amb les sabates hem volgut mostrar la gran quantitat que n’hi ha hagut”.

Escoles, instituts i llars d’infants del barri de Sant Josep també han participat en l’acte reivindicatiu penjant cartells i pancartes que han elaborat ells mateixos. L’Associació de Dones de Sant Josep va comptar amb la col·laboració dels alumnes de l’institut Mercè Rodoreda i les escoles Pau Sans i Sant Josep del Pi.

La llar d’infants Saltiró, ha col·laborat amb una pancarta en la qual es canvia la lletra de les cançons tradicionals. A més, han inclòs una frase de Pau Casals canviant una de les paraules amb l’objectiu de donar-li un sentit contra la violència masclista. Rut Basqués, directora de la llar d’infants Saltiró, ha explicat que “com diu en Pau Casals, els esperits educats no disparen trets, doncs també es pot dir que els esperits educats no maltracten”.

L’acte també va comptar amb la lectura d’un manifest a la qual van participar gent de totes les edats i que va demanar canvis a la societat i a la política. Des de l’associació de Dones de Sant Josep insisteixen que tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana i que sense la seva participació no hagués estat possible.