• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El certificat Covid s'encalla al web de La Meva Salut

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 11. 2021

Salut suspèn fins a nou avís l'obligatorietat del passaport Covid

Pel col·lapse de la web La Meva Salut

La Generalitat ha suspès transitòriament l'obligatorietat del passaport Covid per a l'hostaleriagimnasos i centres esportius i residències de gent gran. El passaport Covid era obligatori des de la mitjanit de divendres però la web i l’app de La Meva Salut han quedat bloquejades i molta gent no s’ha pogut descarregar aquest document digital.

L’allau de peticions per fer la descàrrega del certificat Covid ha bloquejat el sistema del portal La Meva Salut. Ahir a la nit,hores abans de l’entrada en vigor de la mesura, era molt complicat obrir l’aplicació al dispositiu mòbil. I durant tota la jornada, les persones que han volgut accedir-hi s’hi tan trobat missatges que informaven que tenien centenars de milers de persones abans.

El Departament de Salut ha informat que fins al migdia, s’havien emès més de 300.000 certificats Covid.

Pel que fa a la verificació als locals, establiments i equipaments durant el matí, el seguiment ha estat irregular. Els propietaris i plantilla de diversos locals de restauració, s’hi ha trobat que, si bé hi havia molta gent que se l’havia descarregat setmanes enrere, una part de la clientela no l’ha pogut mostrar perquè el web i l’app estaven bloquejades.

Miriam, que es cambrera d’una cafeteria de franquícia de Santa Eulàlia, ha explicat que la seva empresa les ha dit que col•loquin rètols oficials recordant l’obligatorietat del certificat digital. I ha afegit que “ara demanem a tothom el passaport Covid i anem a dir que un 80% el portava preparat”.

No obstant això, un dels clients, el Marc, ha assenyalat que “encara no m’he pogut descarregar el codi QR perquè es veu que el web i l’aplicació de La Meva Salut estava a punt de rebentar i no he pogut”.

Els bars, restaurants, centres esportius i residències de gen gran s’incorporen així a la normativa que ja s’aplicava a l’oci nocturn. Cal portar el certificat imprès o al mòbil, juntament amb el DNI. El certificat Covid serà imprescindible en aquests nous sectors almenys durant 15 dies.