• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Santi Ballesté: “Ha estat la pitjor temporada des que soc president”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 24. 05. 2022

Santi Ballesté: "Ha estat la pitjor temporada des que soc president"

El president del CE L'Hospitalet valora la situació de l'entitat i fa autocrítica

El president del CE L’Hospitalet, Santi Ballesté, va passar pel programa “L’H en Joc”, on va repassar l’actualitat del conjunt riberenc. El dirigent es va mostrar decebut amb la temporada del primer equip masculí.

Una temporada que no va dubtar a qualificar de “la pitjor des que soc president”, superior fins i tot a la del descens. Esportivament, no s’han assolit els objectius i això implica que es vulguin fer canvis substancials de cara a la temporada vinent. La plantilla tindrà una renovació profunda perquè, segons Ballesté, “potser ens vam fixar més en la qualitat que no pas en l’esforç o la preparació física”.

En qualsevol cas, les noves incorporacions i renovacions dependran també de la figura de l’entrenador, que encara no es coneix. Ballesté reconeix que el club ha parlat amb altres tècnics però que no es descarta que segueixi Diego Quintero. “És el que té més possibilitats”, afirma.

El president de l’Hospi també va explicar com està la vinculació amb la UD Gornal, que va aprovar el dissabte passat, en assemblea, el conveni. Això fa que l’acord sigui “total i absolut” i s’anunciarà de forma oficial en pròxims dies.

Més enllà del primer equip masculí, Ballesté va valorar positivament la temporada de la resta de l’entitat. L’amateur femení està realitzant una segona volta de gran nivell mentre que la base continua creixent. “Però per a mi, la gran alegria és l’aposta pel futbol inclusiu”, deia el president del CE L’Hospitalet en referència al projecte encetat aquesta temporada.