• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Quim Solias: “L’Hospitalet és una ciutat que no es pot entendre sense les migracions”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 05. 2022

Quim Solias: "L'Hospitalet és una ciutat que no es pot entendre sense les migracions"

El director del documental "Històries de la migració", a l'Entrevista de l'Informatiu de TV de L'H

Aquest divendres s’estrena el documental “Històries de la migració” produït pel Centre d’Estudis de L’Hospitalet, Misterio Studio i Nina Capri, i dirigit per Quim Solias. En parlem a l’espai de l’Entrevista de l’Informatiu.

El director del documental afirma que “hem volgut explicar una història que en realitat és la de tots perquè L’Hospitalet és una ciutat que no es pot entendre sense la migració. És un repàs a les migracions de s de l’any 1500 fins a l’actualitat”.

El documental s’ha fet des d’una perspectiva doble. D’una banda, explica les vivències personals de les persones que han emigrat i de l’altra incorpora el discurs científic sobre els moviments migratoris. Les experiències vivencials s’expliquen de la mà de persones que han viscut moments migratoris entre els anys 60 i l’actualitat. De fet, assegura “les migracions han canviat molt però sempre té una raó de ser. A l'any 1500 es feien per motius bèl•lics, als 60, 70 i 80 per la mecanització del camp, i a partir dels anys 90 amb una migració més internacional pel fenomen de la globalització i de la pobresa dels països del sud”.

El documental s’estrena aquest divendres, 27 de maig, a dos quarts de set de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca Tecla Sala.