• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La coral infantil dels Matiners celebra mig segle de vida dalt de l'escenari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 05. 2022

La coral infantil Els Matiners celebra mig segle de vida dalt de l'escenari

Amb un concert que ha aplegat més de 120 cantaires

La coral infantil Els Matiners ha celebrat mig segle de vida amb un concert obert a la ciutadania que ha aplegat més de 120 cantaires. La trobada ha aplegat també excantaires de l'entitat en un concert de retrobament.

La nova generació de la coral infantil Els Matiners va pujar a l'escenari de Can Trinxet per celebrar els 50 anys del cor. Però per aquesta entitat hi han passat centenars d'hospitalencs amb una passió compartida: cantar. Durant mig segle els infants de la ciutat han trobat en Els Matiners no només un espai on fer cant coral, sinó també un lloc de trobada on compartir experiències. "Volem celebrar que portem 50 anys fent cultura, fent cant coral, i això per a nosaltres és molt important", ha explicat Daniel Arroyo, president d'Els Matiners.

Durant la segona part del concert, Els Matiners, la coral juvenil Cor de Nit, la Xalesta i els excanatires s'han posat sota la direcció de Joaquim Miranda per interpretar tots junts temes històrics de l'entitat. "És un repertori on hi ha una barreja de cançons tradicionals, que han marcat la història de la coral, estimades i que els cantaires durant generacions han gaudit de cantar-les", ha afegit Arroyo.

Al final del concert t es fa fer entrega d'un detall a Montserrat LLuveras, qui va ser directora d'Els Matiners durant bona part d'aquests 50 anys.