• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H tindrà una nova app de serveis per apropar l’Ajuntament a la ciutadania

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 02. 06. 2022

L'H tindrà una nova app de serveis per apropar l'Ajuntament a la ciutadania

Amb els fons europeus Next Generation

L’Ajuntament ha rebut un milió d’euros dels fons europeus Next Generation per impulsar projectes de transformació digital i modernització de l’administració. La partida es destinarà a desenvolupar l’app de serveis, a implantar quadres de comandament, al lloc de treball intel·ligent i a crear el Centre de Ciberseguretat de la ciutat

Aquests ajuts s’emmarquen dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència espanyol per a municipis de més de 50.000 habitants.

En concret, aquesta ajuda es destinarà a finançar quatre projectes municipals: la creació del Centre de Ciberseguretat de L’Hospitalet, la implantació de quadres de comandament, l'establiment del lloc de treball intel•ligent i el desenvolupament d’una nova app de serveis a la ciutadania. Aquests quatre projectes tenen un cost total d’1,6 milions d’euros i estaran finalitzats el desembre de 2022.

Pel que fa a la nova app de serveis de l’Ajuntament, permetrà que la ciutadania accedeixi a través d’un únic punt d’accés a la totalitat dels serveis digitals oferts per l’Ajuntament i, alhora, esdevingui un nou canal de comunicació bidireccional amb la ciutadania. També actuarà com a projecte tractor per modernitzar altres recursos de l’Administració local, en especial la millora dels tràmits més demandats pels veïns i per les veïnes, que fins ara només es podien fer de forma presencial. "Estem desenvolupant el gran projecte de L’Hospitalet 6.0 i un dels eixos fonamentals és trencar l’escletxa digital. Esperem que aquesta aplicació ens ajudi a apropar l’administració i que fins i tot les persones que tenen menys habilitats digitals puguin accedir a l’Ajuntament", ha explicat Francesc Belver, primer tinent d'alcaldia. 

Aquestes actuacions tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat dels serveis públics digitals a ciutadania i empreses, la reducció de la bretxa digital, la millora de l’eficiència i eficàcia dels empleats públics, la reutilització de serveis i solucions digitals i la utilització activa de les tecnologies emergents en el desplegament de nous serveis digitals.