• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H En Comú Podem demana protegir el patrimoni natural de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 24. 05. 2022

L'H En Comú Podem demana protegir el patrimoni natural de la ciutat

Ple municipal mes de maig

L’Hospitalet En Comú Podem demanarà al consistori la protecció del patrimoni natural i dels arbres emblemàtics de la ciutat. També presentaran dues mocions més, relacionades amb la protecció dels drets de les dones i nenes de l’Afganistan i l’ús del programa espia de vigilància “Pegasus”.

El grup municipal L’Hospitalet En Comú Podem porta al ple una moció que insta a promoure accions que garanteixin la protecció del patrimoni natural de la ciutat. Després de la caiguda del pi de la plaça de l’Ajuntament, demanen garantir el manteniment d’aquells arbres emblemàtics de L’Hospitalet i elaborar amb veïns un catàleg d’interès local que reculli els més singulars.

Ana González, portaveu del grup municipal L’Hospitalet En Comú Podem, assegura que “el que estem reclamant és una major protecció de tot l’espai natural que tenim a la ciutat, un millor manteniment dels arbres i construir amb els veïns i veïnes que treballen força en aquest àmbit un catàleg en el qual es puguin incloure tot aquest arbrat monumental, tant per la seva edat com per la seva espècie”.

Per altra banda, els comuns també demanen suport i protecció per les dones i nenes de l’Afganistan després de nou mesos de la presa de poder dels talibans. En aquest sentit, insten al Govern espanyol i català a què els reconeguin la condició de refugiades.

Creiem necessari que se’ls doni caràcter de refugiades a les dones i nenes que puguin estar sortint del país i que es puguin crear corredors protegits perquè es puguin refugiar en altres països”, ha assenyalat la portaveu del partit.

L’Hospitalet En Comú Podem presentarà una tercera moció en relació amb el programa espia de vigilància “Pegasus” per tal de condemnar l’espionatge polític que, consideren, és una vulneració de drets humans.