• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Àgora pels Drets dels Infants d’enguany ha girat entorn a la participació

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 22. 05. 2022

L'Àgora pels Drets dels Infants d'enguany ha girat entorn a la participació

Els infants han mostrat com participen en els seus centres

L’assemblea de la Infància i l’Adolescència de L’Hospitalet, Àgora, ha reunit diversos esplais i centres oberts al Centre Cultural Bellvitge, per compartir les formes de participació que practiquen. Per fer-ho, nenes i nens han elaborat murals i exposicions per intercanviar idees i propostes.

L’Àgora pretén reunir a totes les estructures de participació infantil de la ciutat i posar en comú tots els temes que han treballat al llarg de l’any sobre els drets dels infants. "Cada any treballem entorn a un dret" ha afirmat el tinent d'alcaldia d'infància i adolescència, Jesús Husillos, "és important que els més petits tinguin clar que tenen uns drets i que són exigibles". 

El tema de la participació també va ser triat pels nens i les nenes. Un dret recollit a la convenció del drets dels infants, i que pretén donar-los veu per tal de tenir en compte les seves opinions. La tècnica del programa d'infància i adolescència de L'Hospitalet, Maribel Olivares, ha fet referència al diàleg generat temps enrere entre els infants i els educadors i educadores: "vam veure que hi havia infants que deien que les assemblees no els funcionaven i estaven interessats sobre com altres centres feien les seves assemblees i com són els seus Consells Assessors". 

La canalla ha compartit les seves pràctiques i propostes de participació; entre elles, les bústies de suggeriments. Així ho ha afirmat la Marian, una participant a l'Àgora, i en Víctor, que ha destacat entre les accions de participació del curs una conversa que varen tenir amb l'alcaldessa de la ciutat. 

Els centres han considerat aquest tema fonamental, per tal de formar les noves generacions en la participació: un dret que sovint els mateixos adults, diuen, obliden que tenen.