• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Itinerari educatiu al riu Llobregat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 05. 2022

Un itinerari educatiu al riu Llobregat permet conèixer la seva flora i la fauna

El Museu de L'Hospitalet organitza tallers familiars

Amb l’objectiu de conèixer la història, la flora i la fauna del riu Llobregat, el Museu de L’Hospitalet va organitzar diumenge un passeig. Una ruta interpretativa naturalista pel riu amb la idea de veure quin valor té la fauna i la flora d’aquesta zona i conèixer de més a prop els secrets que amaga. 

El Museu de L’Hospitalet va organitzar diumenge un passeig pel riu Llobregat per conèixer la història, la flora i la fauna amb activitats pràctiques per a les famílies. Els més petits són els que més han gaudit d’aquesta ruta, han pogut identificar i conèixer d’aprop les diferents espècies tan d’animals com de plantes que podem trobar per aquesta zona del riu.

Robert Vidal, president de l'Associació Bosc de Llum, ha explicat que "hem pogut veure el fruit del pollancre que ara mateix està en dispersió en forma de cotó. També com s’ha mogut a l'aigua la llavor de la de la vena salvatge, i hem vist un xoriguer a la caixa niu”.

De la seva banda, Carmen Domínguez, tècnica del Museu de L’Hospitalet, ha assenyalat que “la visita ha anat molt bé als infants que han gaudit molt perquè és una manera de conèixer el riu, la flora i la fauna. És una iniciativa que pretén incentivar el contacte amb la natura”.

A més d’aquesta activitat, el Museu de L’Hospitalet també ha posat en marxa un taller familiar per saber qui vivia a L’Hospitalet fa 5 milions d’anys, una activitat on es farà un viatge a través del temps per conèixer la història del planeta i els essers vius que habitaven en aquell temps.