• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Felipe Campos: “Treballem perquè un altre barri sigui possible”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 23. 05. 2022

Felipe Campos: "Durant els darrers 45 anys hem treballat perquè un altre barri sigui possible"

El director general de AE Itaca a l'espai de l'Entrevista

El proper diumenge 29 de Maig, l'Associació Educativa Itaca celebra el seu 45è aniversari en un acte que tindrà lloc a l'Auditori de La Torrassa. Per saber-ne més detalls d’aquest actes i de la tasca d’aquesta entitat, parlem amb el seu director general, Felipe Campos, a l'espai de l'entrevista.

L’Associació Educativa Itaca celebra els seus 45 anys. Un moment, segons Felipe Campos, “molt important per nosaltres on volem seguir manifestant el nostre compromís amb el barri de La Torrassa”. El Grup Itaca Els Vents va ser “l’esplai de voluntariat origen de tot el que va venir més tard”.

L’acte de celebració es farà diumenge a les 17h de la tarda a la parròquia de la Mare de Deu dels Desamparats "amb tota la comunitat del barri”. La celebració seguirà a l’Auditori de La Torrassa "en un acte simbòlic amb totes les persones que algun cop han fet un treball de voluntariat a l’entitat”.

Itaca treballa des dels seus inicis en el lleure educatiu al barri de Collblanc-La Torrassa i dóna suport a les famílies més vulnerables. Campos afirma que “és molt difícil fer un balanç d’aquests 45 anys. L’objectiu sempre ha estat fer del barri un espai acollidor, amb igualtat d’oportunitat pels infants, joves i les seves famílies”. En aquests anys “hem demostrat que és possible construir un barri amb la col•laboració d’agents públics i privats per garantir aquesta igualtat”.

D’altra banda i després de dos anys de pandèmia, Campos ha confirmat que “els casals d’estiu que organitza l’entitat tornen a la normalitat amb tots els espais possibles que puguem oferir al barri”.