• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC demana complir amb el Pacte de Ciutat respecte a les ajudes a autònoms i comerciants

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 24. 05. 2022

ERC demana complir amb el Pacte de Ciutat respecte a les ajudes a autònoms i comerciants

Ple municipal mes de maig

Esquerra Republicana de L'H portarà al ple un total de 4 mocions. Entre elles destaca aquella que reclama el compliment amb el Pacte de Ciutat respecte als ajuts anunciats a autònoms i comerciants de L’Hospitalet, un fet amb el qual ja van anunciar la seva disconformitat fa unes setmanes. Per altra banda, també demanaran un nou emplaçament per al Museu d’història de la ciutat.

Esquerra Republicana insta a l’Ajuntament a destinar la totalitat de les ajudes directes a autònoms i comerciants acordades al Pacte de Ciutat. La iniciativa que recull aquests ajuts rep el nom de “L’H reactiva autònoms” i estava dotada amb 4 milions d’euros per pal·liar les conseqüències de la crisi que va provocar la pandèmia al comerç local de la ciutat. Els republicans asseguren que només s’han repartit 740.000 euros.

Antoni Garcia, portaveu municipal d’Esquerra Republicana de L’Hospitalet, explica que “d’aquests 4 milions d’euros, malauradament l’equip de govern només n’ha repartit 740.000 euros, i això significa un incompliment dels acords als quals vam arribar al 2020 i que els comerciants no hagin rebut aquelles ajudes que es van acordar al Pacte de Ciutat”.

En segon lloc, Esquerra Republicana demana un nou emplaçament per al museu de la Ciutat. Proposen que tingui un mínim de 5.000 m2, amb l’objectiu principal d’ampliar l’exposició permanent que recull la història de L’Hospitalet.

“El que reclamem és un nou espai pel museu de la nostra ciutat per tal que puguin haver-hi més exposicions i es puguin exposar tots aquells elements històrics i de patrimoni que tenim en aquests moments a diferents magatzems”, especifica Garcia, i afegeix que un dels llocs que creuen que podria complir amb les característiques demanades és l’edifici històric de la Fàbrica Cosme Toda.

Els republicans presentaran dues mocions més, una per aclarir l’espionatge al moviment independentista català i un altre per recuperar la celebració del ple anual sobre l’estat de la ciutat de L’Hospitalet.