• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PSC demana al Govern de la Generalitat la cogovernança financera de l’educació 0-3 anys

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 24. 05. 2022

El PSC demana al Govern de la Generalitat la cogovernança financera de l'educació 0-3 anys

Ple municipal mes de maig

El Partit Socialista de L’Hospitalet porta una moció al ple del pròxim dimecres demanant al Govern de la Generalitat la cogovernança pel que fa al finançament de l’educació 0-3 anys a Catalunya. Una proposta a la qual s’hi ha adherit el grup de L’Hospitalet en Comú Podem.

El Partit Socialista insta al Govern de la Generalitat a abordar la universalització de l’educació infantil. Demanen l’augment de places públiques i millorar el finançament de les places actuals per tal d’estendre la gratuïtat de les escoles bressol a totes les edats, i no només al nivell de 2 anys.

Així ho explica Francesc Belver, portaveu del grup municipal del PSC: “s’ha acordat, encara que no estigui definitivament tirat endavant, la gratuïtat per les escoles públiques dels infants de dos anys, però demanem en aquesta moció el compromís amb tot el tema de la cogovernança i l’impuls d’aquesta etapa educativa”.

Els socialistes també demanen generar una línia de recursos econòmics i ajuts per cobrir aspectes com les necessitats educatives especials o la cobertura alimentària, evitant així l’exclusió per motius socioeconòmics. En aquest sentit, Belver s’ha referit especialment al paper de la dona dins la unitat familiar.

“Sobretot des del punt de vista familiar i molt especialment pel que fa al tema de l’emancipació de la dona i de la seva capacitat per poder accedir al món laboral, i així poder alliberar-la de les clàssiques càrregues familiars que li recauen”, assegura el portaveu dels socialistes respecte als objectius de la línia de recursos econòmics.

El Partit Socialista insta a aprofitar part dels Fons Europeus de recuperació, tant per fomentar i facilitar la creació de noves places públiques com per aconseguir el finançament total de les places actuals.