• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP demana l’actualització del reglament dels mercats municipals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 05. 2022

El PP demana l'actualització del reglament dels mercats municipals

Ple mes de maig

Els populars demanen que s’actualitzi el reglament dels mercats municipals, que no s’ha modificat des de l’any 2007. Des del PP asseguren que cal modificar i incorporar millores en aquest reglament per donar solucions a les problemàtiques que es generen en el dia a dia dels mercats. 

El PP presenta una moció on demana que s’actualitzi el reglament dels mercats. Els populars asseguren que s’han de millorar les condicions dels mercats, adaptar-los a la realitat del comerç actual i modernitzar les instal.lacions i la gestió d’aquests espais comercials.

Sonia Esplugas, portaveu del grup municipal del PP, ha assenyalat que “esperem que l’Ajuntament actualitzi el reglament per d’adaptar-lo a la nova realitat de consum dels ciutadans i posi en marxa mesures que potenciïn el repartiment a domicili, la venda online i dinamitzi a través d’activitats la compra en aquests espais comercials”.

Sonia Esplugas ha afegit que “amb l’actualització del reglament dels mercats també es facilitarien els tràmits a l’hora de poder adquirir una parada al mercat, ja que en l’actualitat són molt complicats”.

El PP presenta una segona moció on sol.licita l’adhesió de l’Ajuntament de L’Hospitalet al Dia Europeu de la prevenció de càncer de pell i la realització d’una campanya de conscienciació sobre aquesta qüestió a les escoles de la ciutat.