• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El 8è Open Internacional de Twirling ha comptat amb 250 gimnastes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 05. 2022

El 8è Open Internacional de Twirling ha comptat amb 250 gimnastes

Una competició que culmina la temporada dels clubs abans de l'estiu

El “Trofeu Ciutat de L’Hospitalet” de twirling ha comptat amb gimnastes de quatre països convidats: Croàcia, França, Suècia i Espanya. Finalitzades les competicions federades per fi comencen les internacionals i els clubs poden tancar la temporada posant a prova el seu nivell.

Fins a 21 clubs i 250 gimnastes han participat a l’Open Internacional de Twirling de L’Hospitalet. Moltes competidores estan classificades pels campionats internacionals que es celebraran entre juliol i agost. És per això que competicions com aquesta representen una bona pràctica de preparació. El responsable tècnic del Club Twirling L'Hospitalet, Ramon Hernández, ha afirmat que enguany han comptat amb un jurat de França i d'Itàlia: "això vol dir que actuen davant d'un jurat aliè a la competició federada espanyola, i que en canvi valoren les competicions internacionals. És una oportunitat per les esportistes que tenen plaça a la Copa d'Europa i a la Copa del Món, per competir davant d'aquest comitè". 

El Trofeu Ciutat de L’Hospitalet consta de quatre categories: iniciació, B, A i Elit, que inclou participants des dels 6 fins als 21 anys, en les modalitats d’estil lliure individual, en parelles i en equips. Entre els objectius de les joves s’hi pot comptar des de preparar campionats europeus, fins a mantenir-se en forma o simplement gaudir del seu esport preferit. La gimnasta del Club Twirling d'Olesa de Montserrat, Júlia Carbó, afegia també "donar visibilitat a aquest esport que no és gaire conegut". 

Les esportistes destaquen també els valors del twirling, com ara el treball en equip, la constància i la disciplina, capacitats que també els són molt útils, diuen, en la seva vida quotidiana. A la majoria d’elles els tocarà esperar fins setembre, per reprendre els entrenaments habituals.