• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutadans demana la renovació urbana de L’H a través d’un urbanisme sostenible

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 05. 2022

Ciutadans demana la renovació urbana sostenible de L'H

Ple mes de maig

Ciutadans presenta una moció on sol.licita al govern municipal que prioritzi les inversions municipals cap a la execució d’un pla de renovació urbana sostenible i posar a fi a l’expansió urbanística de la ciutat. El partit taronja presenta una segona moció on demana restituir la intervenció artística “Plataforma perquè totes les vides siguin feliçment fantàstiques”, del barri de Santa Eulàlia.

Ciutadans insta al govern municipal a elaborar un pla de renovació urbana sostenible que posi fre a l’expansió urbanística de la ciutat i millori el teixit urbà dels barris més densos i degradats de L’Hospitalet, esponjant-los amb noves zones verdes i espais de convivència.

Miguel Garcia, portaveu del grup municipal Ciutadans, ha assegurat que “esperem que el govern prengui consciència que no pot seguir utilitzant els espais que encara queden a la ciutat per construir grans edificis. No més maons a L’Hospitalet! només els que siguin imprescindibles, sobretot els barris del nord es troben totalment massificats, fet que dificulta la convivència”

Miguel Garcia ha assenyalat que “ja no queda espai per a grans promocions de pisos. Cal obrir zones perquè L’Hospitalet sigui més amable i que els terrenys que lliures s’utilitzin per construir nous equipaments a la ciutat”.

Ciutadans presenta una segona moció on demana restituir la intervenció artística “Plataforma perquè totes les vides siguin feliçment fantàstiques”, del barri de Santa Eulàlia, retirada per l’Ajuntament.