• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Fira de la Puríssima inclou amb actuacions d’artistes locals per primera vegada

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2021

La Fira de la Puríssima inclou actuacions d'artistes locals per primera vegada

També compta amb les tradicionals parades d'artesania i productes gastronòmics

La Fira de la Puríssima s’alia per primera vegada amb les entitats artístiques i culturals de la ciutat per tal d’oferir espectacles musicals i teatrals als passavolants. A banda, la fira ofereix articles d’artesania de comerciants també locals fins al dia 8 de desembre.

Les entitats culturals de L’Hospitalet compten per primera vegada amb un escenari a la Fira de la Puríssima per exhibir les seves peces teatrals, coreografies, i temes musicals. Entre les actuacions s’hi ha pogut comptar les de les escoles de dansa Rookies Dance i 4 hores, l’entitat teatral Dreamz&Arts, el Folcat Diabòlic o la cantat riberenca Gisela Quirós. La fira també comptarà amb presència més internacional gràcies a l’aportació veïnal d’espectacles de danses peruanes i paraguayes. Un vincle entre comerciants i entitats culturals que els participants esperen que es mantingui durant els propers anys.

Per la seva banda els artesans, restauradors i comerciants que disposen les seves paradetes segueixen oferint productes tradicionals.

Finalment la Fira de Santa Llucia es manté amb només una parada que conserva l’essència nadalenca més tradicional. Una botiga que testimonia un llegat familiar. La parada de Santa Llúcia es mantindrà oberta fins al 23 de desembre i el veïnat ja hi pot trobar elements pel pessebre, i les decoracions més típiques.