• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Escola Bressol Casa de les Flors de L’Hospitalet fomenta el respecte per la diversitat

  • L'Escola Bressol Casa de les Flors de L'Hospitalet fomenta el respecte per la diversitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 07. 12. 2021

L'Escola Bressol Casa de les Flors de L'Hospitalet fomenta el respecte per la diversitat

Ha posat en marxa la iniciativa "Diversicuentea" per potenciar el respecte en la primera infància

L’Escola Bressol EMB Casa de les Flors de L’Hospitalet ha palesat el seu compromís pe la inclusió i el respecte per la diversitat posant en marxa la iniciativa “Diversicuentea”. Es vol potenciar la diversitat i el respecte entre els més petits.

Aquesta iniciativa està elaborada per Integra CEE i inclou diverses dinàmiques socioeducatives que volen afavorir en el infants una mirada respectuosa cap a la diversitat de capacitats, ritme i necessitats.

Actes de sensibilització basats en contacontes i que genera oportunitats laborals per a persones amb diversitat funcional.Cavall de Cartró que gestiona l’Escola Bressol Casa de les Flors apropa als nens el respecte per les diferències i el coneixement de la diversitat, des de la proximitat, tot fomentant valors i conductes d’inclusió.

La coordinadora regional de Catalunya d’Integra, Zully Ramos, ha dit que “la inclusió garanteix un ambient més estable i amb més empatia on els nens són capaços de desenvolupar-se en plenitud. A través d’un conte apropem als més petits al concepte de diversitat i els mostrem la màgia de les diferències i els introduïm d’una manera lúdica en els llenguatges alternatius”.