• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Finalitza A la tardor Platillos! Amb 4.700 tapes venudes

  • Finalitza la ruta gastronòmica 'A la tardor, Platillos!' amb 4.700 tapes venudes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 06. 12. 2021

Finalitza la ruta gastronòmica 'A la tardor, Platillos!' amb 4.700 tapes venudes

En aquesta 7a edició hi han participat 19 establiments

La 7a edició de A la tardor Platillos! Ha acabat amb la participació de 19 establiments que han fet els seus plats amb productes de proximitat. Un esdeveniment que ha tornat a celebrar-se després de dos anys a causa de les restriccions decretades per la pandèmia.

Tots els establiments participants han realitzat durant el mes de novembre els seus platillos de tardor amb productes de la terra i a un preu de 4 euros. La ruta ha acaba amb un total de 4.700 tapes venudes un fet que compensa l’esforç realitzat pel sector hostaler per sortir de la crisi provocada per la Covid.

Com és habitual, els establiments participants competeixen per ser guardonats entre quatre categories diferents; el Platillo de L’Hospitalet, que és escollit per votació popular i el Platillo més saborós, el més creatiu i el de millor qualitat gastronòmica que són atorgats per un jurat degustador.

El proper dia 13 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors de les diferents categories i també es farà entrega dels premis sortejats entre la ciutadania que participa al Platillo més popular.

Tapes del Món fins al 19 de desembre

Divuit restauradors de la ciutat mostren el bo i millor de la seva creativitat culinària fins al 19 de desembre. Es poden tastar tapes del món per 3,5 euros i la tapa de la casa per 3 euros acompanyat d’un quinto.

Tot plegat vol mostrar la feina de cuiners de gran prestigi amb plats originals i sorprenents d’arreu sense sortir de L’Hospitalet. Tapes que es barregen amb l’art perquè Contorno Urbano i l’artista Bel Mur oferiran intervencions artístiques en el bars i restaurants que hi participen.