• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Partit Popular presenta una esmena al Parlament per remodelar les escoles del Pla d'Urgència

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2021

Esmena del PP als pressupostos de la Generalitat per remodelar les escoles del Pla d'Urgència

Els populars critiquen la manca de compromís del Govern amb els ajuntaments

El Partit Popular de Catalunya ha informat que una de les seves esmenes als pressupostos per al 2022 de la Generalitat demana la incorporació de partides per a les escoles de L'H pendents des de fa anys d'una reforma integral.

El Partit Popular ha presentat al Parlament un seguit d'esmenes territorials en matèria d'educació, sanitat i seguretat. Segons Lorena Roldan, diputada del Parlament, no s'estan destinant les partides suficients a la millora de serveis imprescindibles. La diputada, en una compareixença davant la premsa a L'Hospitalet aquest cap de setmana, ha explicat que "hi ha discriminació de la Generalitat en els pressupostos perquè el Govern està més pendent d'inflar les partides de les propagandes que les partides per gestionar millor i, sobretot, en un moment de crisi econòmica i social com la que estem vivint".

En aquest sentit, des del grup municipal popular, la portaveu Sònia Esplugas ha reclamat diferents partides per cobrir les necessitats dels ciutadans i ha criticat la manera de treballar del Govern. "Volem reivindicar i manifestar la manca de sensibilitat i compromís de la Generalitat amb els ajuntaments. Fa unes setmanes hem aprovat un pressupost municipal on la Generalitat redueix les transferències corrents en més d'un milió d'euros, la qual cosa acabarà afectant els fons de cooperació local i els convenis en educació, cultura i habitatge". 
 
Els representants populars han explicat que una de les esmenes presentades pel seu grup parlamentari ha estat per destinar partides per a la remodelació de les escoles Bernat Metge, Busquet i Punset, Joaquim Ruyra i Milagros Consarnau, quatre dels centres inclosos en el Pla d'Urgència, que han quedat fora dels pressupostos de 2022. Aquestes escoles necessiten una reforma integral, ja que són infraestructures amb més de 50 anys i no cobreixen les necessitats de l'alumnat. Respecte a aquest tema, Esplugas destaca que "els centres estan patint deficiències arquitectòniques a les mateixes aules i als menjadors. Aquesta remodelació és urgent", diu.
 
També han presentat una altra de les esmenes per tal de fer front al col•lapse hospitalari actual que es preveu s'agreugi amb la sisena onada de la COVID. "Les urgències a L'Hospitalet estan especialment col•lapsades i demanem una ampliació del CUAP per donar cabuda a tota la demanda que existeix a la ciutat", ha apuntat Lorena Roldán.