• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Centre d'Art Tecla Sala exposa l'obra més recent d'Alberto Peral a "Redonda r

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 30. 11. 2021

El Centre d'Art Tecla Sala exposa l'obra més recent d'Alberto Peral a "Redonda redonda"

Fins al 15 de maig

El Centre d'Art Tecla Sala exposa l'obra més recent d'Alberto Peral a la mostra "Redonda redonda". Una proposta expositiva on l'artista utilitza el cilindre com a element essencial. L'exposició es pot visitar fins al 15 de maig.

Alberto Peral és un artista basc format a Barcelona que ha exposat a museus i centres d'art d'arreu d'Europa. Ara, porta al Centre d'Art Tecla Sala peces que estableixen un diàleg amb creacions de diferents etapes de la seva producció i que mostren com ha anat abandonant la figuració.

A "Redonda redonda" l'artista parteix del cilindre com a element essencial de recerca artística. Les peces exposades i els materials de què estan fetes mantenen una relació amb els recursos propis de l'arquitectura a causa de la intervenció en els elements que configuren la sala d'exposicions, tot jugant amb la funcionalitat, l'escala i el recorregut.

Alberto Peral va néixer a Santurtzi l'any 1966. L'any 1992 va presentar el seu treball a l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró al costat d'Ana Laura Aláez. En aquell moment, Peral va establir la seva residència a Barcelona, experiència indispensable per entendre les particularitats i diferències de la seva obra respecte a la d'altres escultors bascos de la seva generació, formats en els tallers d'Arteleku.