• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un mural a Bellvitge commemora el 25N

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 25. 11. 2022

Un mural a Bellvitge commemora el 25N

Fet pels alumnes de l'Institut de Bellvitge i el Grup de Dones Amalvígia

Divendres 25N es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, i els alumnes de l'Institut Bellvitge, amb la col·laboració del Grup de Dones de Bellvitge Amalvígia han deixat la seva empremta amb un mural a l'entorn del centre.

Sorores, organitzades i lliures. Aquest és el lema del mural que han pintat els alumnes del batxillerat artístic i del PFI de Pintura de l'Institut Bellvitge per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. I ho han fet en col·laboració amb Amalvígia Grup de Dones de Bellvitge. "Les escoles i instituts és on més hem d'incidir", ha explicat Montse Villa, del Grup de dones de Bellvitge Amalvígia.

La iniciativa sorgeix de la comissió de coeducació de l'Institut, que en col·laboració amb entitats del barri, durant tota la setmana han organitzat activitats, tallers i xerrades per sensibilitzar l'alumnat i interpel·lar a la comunitat educativa. "Els centres educatius, com a agents de socialitzadors importantíssims, tenim el deure de treballar per la igualtat, des la coeducació, per erradicar el patriarcat", ha explicat Mercè Briones, referent de coeducació Institut Bellvitge.

Alumnes del centre han llegit un manifest en contra les violències masclistes per inaugurar aquest mural que ara ja forma part del barri.