• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Torna el Gran Recapte, del 25 de novembre al 6 de desembre

  • Torna el Gran Recapte, del 25 de novembre al 6 de desembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 11. 2022

Torna el Gran Recapte, del 25 de novembre al 6 de desembre

Combinarà les donacions d'aliments amb les donacions econòmiques

La 14a edició del Gran Recapte, que impulsen conjuntament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, arriba del 25 de novembre al 6 de desembre. Enguany tindrà un format mixt, i combinarà la donació de productes d'alimentació amb donatius de diners per poder tenir provisions alimentàries suficients per al primer trimestre del 2023.

En aquest cas, les aportacions econòmiques es podran fer a través del web GranRecapte.com i serviran perquè persones usuàries de diverses entitats socials puguin rebre targetes moneder per a l'adquisició directa d'aliments. Aquest format de donacions econòmiques permet adquirir productes d'alt valor nutritiu. A més, el 25 i el 26 hi haurà equips de voluntariat als supermercats que coordinaran els punts de recollida.  

Els organitzadors del Gran Recapte asseguren que tant les famílies vulnerables com els propis Bancs d'Aliments catalans es troben en una situació delicada per l'actual context d'inflació, que ha encarit el preus dels aliments i begudes no alcohòliques un 13,7%. Per això fan una crida a la solidaritat, que permeti tenir provisions suficients per afrontar les necessitats alimentàries dels usuaris durant el primer trimestre del 2023.

La campanya, que s'allargarà fins el 6 de desembre, ha sumat 12.000 voluntaris dels 18.000 que fan falta.