• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Lectura del manifest del 25-N, davant l'Acollidora, amb el lema "L'altra pandèmia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 11. 2022

Lectura del manifest del 25-N, davant l'Acollidora, amb el lema "L'altra pandèmia"

En el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones i amb actuacions a la plaça de l'Ajuntament

L’Hospitalet ha commemorat el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones amb la lectura del manifest “L’altra pandèmia”, elaborat pel grup de dones de L’Hospitalet, davant de l’Acollidora. Amb el lema “Posa’t les ulleres liles”, s’ha convidat la ciutadania a sumar-s’hi al seguit d’actes al voltant del 25-N que també ha comptat amb una performance a la plaça de l'Ajuntament.

L’Hospitalet ha convidat la ciutadania a participar en les activitats que s’han desenvolupat al llarg de la jornada. Un dels punts clau, com cada any, en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones, és la lectura del manifest.

Dones que l’han elaborat referint-se a l’altra pandèmia de la violència que pateixen en moltes situacions i han dit que "la violència és moltes vegades invisible i allò que no es veu no existeix. En el manifest s'ha dit que la violència que més ha crescut és la digital amb el ciberassetjament".

Els grups de dones que han escrit el manifest han volgut destacar que "la violència vers la dona pel sol fet de ser-ho és una anomalia inacceptable perquè vulnera el dret humà més fonamental com és el dret a la vida".

L’activitat ha continuat a la plaça de l’Ajuntament amb l’espectacle de performance Sororitat, el Gran Poder de les dones, a càrrec de Dona Cançó en un acte organitzat pel CAID amb la col•laboració de les associacions de dones de la ciutat, l’EMMCA i Fills de la Flama.

En aquesta performance s’ha llançat un missatge a totes les dones sobre com és d’important tenir una xarxa de suport a l’hora de prevenir la violència. També s’han repartit 500 ulleres de color lila i a proposta de l Taula Sectorial de la Dona de L’Hospitalet, s’han distribuït entre els diferents grups de dones de la ciutat 500 adhesius amb la inscripció “Diposita aquí el teu masclisme”, que s’enganxaran a les papereres de tota la ciutat.