• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'HOrgull organitza una gal•la benèfica amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 25. 11. 2022

L'HOrgull organitza una gal•la benèfica amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Dissabte, a les 17.30 hores al Centre Cultural la Bòbila

L’HOrgull, l'Associació en defensa dels Drets LGTBI de L'Hospitalet, farà aquest dissabte, a les 17.30 hores, al Centre Cultural la Bòbila, una gal•la benèfica per commemorar el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida 2022. En l'acte es podrà gaudir d'actuacions musicals com les d'Isaac Galán, Antonio López, Óscar Juan i Thanya Santos, a més del Cor Masculí de Barcelona.

Presentat per l'actriu i activista Brigitta Lamoure, la tercera edició d’aquesta festa també comptarà amb l'espectacle de diverses drag queens com ara Caballota Fagmer, Juan Reina i Alexsandra Semblaza.

Les entrades es poden comprar fins el dia 25 de novembre, a un preu de 5 euros, uns diners que es destinaran a la Unitat de malalties infeccioses del Consorci Sanitari Integral. També hi ha una fila zero per a donacions.