• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Skamot Diabòlic celebra la seva diada i els 35 anys de la colla

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 27. 11. 2022

L'Skamot Diabòlik celebra la seva diada i els 35 anys de la colla

Correfocs i tabalers han ofert un concert de rock al Parc de l'Alhambra per celebrar el trenta-cinquè aniversari

Fa 35 anys que la colla de l'Skamot Diabòlic celebra amb cercaviles de tabalers i correfocs. Aquest any, la colla ha acabat la seva diada amb un concert de rock al Parc de l’Alhambra.

L’Skamot Diabòlik celebra la seva diada i els 35 anys de la colla. Una trobada de bèsties de foc acompanyada de tabalers han fet tronar la plaça de Francesc Macià.

Quim Pereiras, president de l'Skamot Diabòlik, ha explicat que "l'objectiu de la diada és oferir a la ciutadania una jornada festiva vinculada al món tradicional del foc i els diables".

Divendres, la Tabirrada va recorrer els bars del barri de Santa Eulàlia acompanyada dels tabalers de la colla. L'endemà, a la plaça Francesc Macià, tallers infantils han dinamitzat el matí fins que per la tarda, els tabalers han realitzat el cercavila pel bari donant peu al correfoc. Tambors, balls i molta pirotecnia han fet gaudir la ciutadania d'aquesta tradició.

La diada de l'Skamot Diabòlik ha tingut un final especial per celebrar el trenta-cinquè aniversari, una formació amb membres i exmembres de la colla ha ofert un concert de rock al Parc de l’Alhambra.

El 3 de desembre a partir de les cinc l’Skamot organitza una trobada amb colles convidades d’arreu de Catalunya a la plaça de Francesc Macià.