• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Santi Rodríguez titlla els indults als presos independentistes "d'un error"

  • Santi Rodríguez titlla els indults als presos independentistes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2021

Santi Rodríguez titlla els indults als presos independentistes "d'un error"

El PP de Barcelona ha renovat el seu comitè executiu amb la mirada posada en les eleccions municipals del 2023

El secretari general del PP a Catalunya s'ha trobat amb membres i simpatitzants del partit a l'Hospitalet. Sonia Esplugas, regidora i presidenta del PP a la ciutat, ha estat nomenada secretària social de la nova direcció del PP a Barcelona.

Santi Rodríguez, secretari general del PP a Catalunya, ha afirmat que els indults als presos independentistes que s'aproven avui són "un error", ja que ells "no l'han demanat" i "no tenen voluntat de concòrdia". 

El líder dels populars a Catalunya va mantenir una trobada ahir amb membres i simpatitzants del partit a l'Hospitalet. El PP acaba de renovar el comitè executiu a Barcelona amb la mirada posada a les eleccions municipals de l'any 2023. La regidora i portaveu popular a Hospitalet, Sonia Esplugas, ha estat nomenada Secretaria Social del partit. 

L'objectiu del nou comitè és reforçar els equips per accentuar el treball territorial i reactivar les organitzacions municipals després de la pandèmia. Esplugas assegurat que és el moment de treballar a peu de carrer de nou i "parlar amb totes entitats socials i econòmiques".