• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

S'impulsa un pla de capacitació digital per a 400 joves aturats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 22. 06. 2021

S'impulsa un pla de capacitació digital per a 400 joves aturats

Ho han signat l'Ajuntament i l'Escola d'Organització Industrial

L'Ajuntament i l'Escola d'Organització Industrial han signat un acord per impulsar accions de formació col·lectiva de joves en atur i aturats de llarga durada en el marc de les actuacions "Talent i Indústria 4.0".  És tracta d'una nova estratègia de digitalització i connectivitat que està posant en marxa el govern local.

El primer dels projectes que es posarà en marxa serà Millennials. Amb un presupost de 800.000 euros es duran a terme un mínim de 20 programes formatius que s'adreçaran a 400 joves. Els cursos es faran a diferents equipaments municipals de la ciutat com ara Torre Barrina i Gornal Activa, en format presencial, online i híbrid.

#L’Hospitalet 6.0 és la nova estratègia de digitalització i connectivitat de tot el municipi dissenyada per l’Ajuntament. Segons paraules de l’alcaldessa, Núria Marín, és “un pla traçat i amb accions concretes” per convertir L’Hospitalet en “una ciutat connectada sense bretxa digital, amb una administració digitalitzada i accessible, amb un teixit productiu que aprofiti les oportunitats de la digitalització, on es fomenti el talent, la formació i les oportunitats laborals”.

El protocol l'han signat aquest matí l'alcaldessa Núria Marín i el secretari general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa i president de la Fundació Escola d’Organització Industrial, Raül Blanco. Tots dos han participat també a la jornada de cloenda de les jornades “L’impacte connectat: una transformació tecnològica a escala humana”.

L'alcaldessa, Núria Marín, ha dit que "aquesta primera actuació permetrà millorar les competències digitals i reforçar l'ocupabilitat dels joves així com nodrir el teixit empresarial de la ciuta i l'àrea metropolitana de talent amb coneixement adequat a les seves necessitats".

Per la seva banda, Raül Blanco, ha destacat el valor del conveni que "permetrà apuntalar el lideratge de L'Hospitalet en l'àmbit de la digitalització i la transformació digital generant oportunitats per a l'ocupació dels col·lectius que més ho necessiten: les persones joves i aturades".

El programa, emmarcat dins el pla #L’Hospitalet 6.0, ha incorporat un seguit de conferències i taules rodones per explorar i analitzar, de la mà de 14 dones, com influiran les tecnologies emergents en aspectes cabdals de la societat. Totes les sessions de les jornades ha estat en format streaming i es poden recuperar pel canal de Youtube i la pàgina web de Torre Barrina.

Les quatre sessions de debat organitzades a Torre Barrina han tractat sobre els següents temes: