• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Flamenco Queer arriba al Berdache

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2021

Flamenco Queer arriba al Berdache

Reivindiquen el flamenc com una arma de dissidència sexual

Flamenco Queer arriba al Festival Berdache implantant en el flamenc tradicional temes com el VIH, el consentiment o la violència de gènere, sempre des de la perspectiva queer. Aquest duet format per Jero Férec i Rubén Heras presenten el muntatge “Flamenco Queer Meets Vogue”.

Des del seus orígens el flamenc li ha cantat a la tristesa, a l'alegria i a l'amor . Però des de ja fa uns anys que han emergit els primers artistes que reivindiquen el flamenc com una arma de dissidència sexual, queer i feminista i li canten a tots els tipus d'amor possibles. I això és el que fan el guitarrista Jero Férec i el bailaor Rubén Heras amb Flamenco Queer.

Flamenco Queer arriben ara al Festival Berdache amb “Flamenco Queer Meets Vogue” on proposen enllaçar el flamenc amb la cultura voguing, unint així dues realitats de la cultura popular que treballen per obrir camins d'expressió per tota la comunitat LGTBIQ+.

L'espectacle de Flamenco Queer es podrà veure el divendres 25 de juny a les 20 hores a l'auditori de La Bòbila. Les entrades estan exhaurides.

Si vols veure l'entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet als integrants de Flamenco Queer fes click aquí.