• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El metro recupera l'horari habitual

  • El metro recupera l'horari habitual

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 06. 2021

El metro recupera l'horari habitual

Tornar a obrir tota la nit de dissabte

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adapta el servei de la xarxa de metro. Així les nits de dissabte a diumenge, els trens circularan sense interrupció. S’adapta així la disponibilitat del transport públic a la reactivació de l’oci nocturn i es recupera l’horari habitual d'abans de la crisi sanitària: de 5h del matí a la mitjanit de diumenge a dijous, fins a les 2h els divendres i vigílies de festa, i tota la nit els dissabtes.

Aquesta setmana, per tant, hi haurà dues nits de servei continuat a la xarxa de metro: la de Sant Joan, i la del dissabte 26 al diumenge 27. Si es manté la millora de la situació sanitària i l’aixecament de restriccions, a partir d’ara el servei continuat es repetirà cada dissabte i també les nits de gran mobilitat com Cap d’Any, Sant Joan, Festes de Gràcia i la Mercè.

Des del final de l’estat d’alarma, el 9 de maig passat, TMB ha adaptat el seu servei per atendre les necessitats dels usuaris dins l’àmbit del sistema coordinat per l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona. Inicialment es va allargar l’horari dels divendres i dissabtes fins a la 1 de la matinada, i des de primers de juny s’hi va afegir una hora més, fins a les 2.