• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La mostra Pessebrista es reinventa amb vint-i-cinc naixements fets amb clicks

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 02. 12. 2021

La Mostra Pessebrista es reinventa amb vint-i-cinc naixements fets amb playmobils

El tradicional recital dedicat al Nadal i els poetes del Col·lectiu Verba va obrir la XXIX edició dels pessebres a l'Harmonia

L'Associació Catalana d'Amics dels Clicks ha col·laborat amb el museu amb el muntatge dels vint-i-cinc diorames amb clicks que han realitzat diferents famílies de diferents municipis de Catalunya. L'acte d'inauguració de la mostra de pesebres ha comptat amb un recital de poemes de Nadal a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic. 

Les tradicions de Nadal han tornat al Museu de L’Hospitalet. L’Harmonia acull la XXIX la mostra Pessebrista de la ciutat. Com a novetat, els diorames d’aquesta edició estan fets amb figuretes de clicks. Per tant, hi ha naixements enmig d’una estació de bombers, a un campament indi o a la França de Napoleó Bonaparte.

Des del museu indiquen que han volgut innovar per atreure més públic jove. "El nostre objectiu és la reinterpretació del pessebre. Hi ha de més tradicionals i, sobretot, escenes en les quals en algun lloc hi hagués un naixement", explica el seu director, Josep Maria Solías.
 
Hi ha un total de 25 pessebres gràcies a les famílies de la Clickclack, l’associació Catalana d’Amics dels Cliks. Els infants que visiten la mostra poden participar d’un concurs. Cal trobar les figuretes incorrectes als pessebres i marcar-los a una butlleta. Entre els guanyadors se sortejarà un joc de Playmobil.
 
La inauguració de la mostra pessebrista també va comptar amb el recital "El Nadal i els poetes", a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic. Els versos de Martí i Pol o Joana Raspall, entre altres, van recordar que ja és temps d’advent. L'acte va concloure amb l'encesa de llums a les façanes de l'Harmonia i Casa Espanya.