• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Fundació Arranz-Bravo exposa "Derelictes", la pintura expressiva i residual de Gerard T

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 02. 12. 2021

La Fundació Arranz-Bravo exposa "Derelictes", la pintura expressiva i residual de Gerard Torres

Fins al 13 de febrer

L’artista Gerard Torres exposa “Derelictes” a la Fundació Arranz-Bravo. Una mostra de pintura expressiva i residual que es pot visitar fins al 13 de febrer.

Un derelicte és un objecte perdut al mar que d'alguna manera arriba a la costa. Aquest és el punt de partida de "Derelictes", l'exposició del pintor Gerard Torres que mostra tot el que passa quan l'artista produeix les seves peces al taller. El comissari de l’exposició Joan Vila i Boix diu que l’exposició vol fer entendre l’obra d’un artista, mostrant allò descartat.

La singularitat de la pintura de Gerard Torres resideix en la comprensió del fet pictòric com una dinàmica àmplia i heterogènia on tenen cabuda els diversos llenguatges artístics i els processos inherents a la construcció de l'obra.