• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Finalitza la redacció del Pla d’Acció del Pla integal Les Planes-Blocs Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 12. 2021

Finalitza la redacció del Pla d'Acció del Pla Integral Les Planes-Blocs Florida

Amb seixanta accions a executar del 2022 al 2030

El Pla Integral Les Planes-Blocs Florida ha donat per finalitzada la redacció comunitària del Pla d’Acció dels pròxims vuit anys. Amb motiu d’aquesta cloenda, els projectes que formen part del Pla Integral van presentar ahir les seves accions de futur de cara al 2030.

Durant els primers anys del Pla Integral Les Planes-Blocs Florida han sorgit diversos projectes i serveis gràcies al teixit associatiu del barri. Tots ells, junt amb els veïns i l'Ajuntament, han elaborat el nou pla d’acció 2022-2030 que contempla seixanta accions a executar de cara als pròxims vuit anys. Vint d’aquestes accions ja estan en marxa gràcies a aquelles entitats del barri que ja han començat a fer xarxa.

El coordinador Pla Integral Les Planes-Blocs Florida, Lluís Esteve ha explicat que "sobre quatre grans reptes les entitats, els veïns i els tècnics municipals han posat sobre la taula 60 accions per capgirar aquesta situació de vulnerabilitat del barri".

Entre els projectes que han sorgit durant la primera etapa del Pla Integral es troben l’Escola de Vida i la Cruyff Court Jordi Alba. Mentre que l’Escola de Vida preveu mantenir la formació en llengües, continuar amb l’acollida i fidelitzar el co-finançament, des de la Fundació Johan Cruyff volen lluitar contra el sedentarisme i aconseguir que l’esport formi part de l’ADN dels joves.

En aquest sentit, la directora de l'Escola de Vida, Carla Montenegro, ha puntualitzat en l'objectiu de "que l’escola pugui ser un espai obert per la població, no només per a gent nouvinguda, sinó també a gent del barri de tota la vida. Que pugui tenir un espai per conviure i conèixer a persones diverses".

Marc Botella, responsable àrea social Fundació Johan Cruyff, també ha afirmat per la seva part que "el nostre futur és ajuntar el nostre camp amb els camps de les escoles i amb els espais públics. Volem fer que es promogui el lleure, l’educació i la salut dels infants i joves i això millori la convivència al barri."

Aquesta trobada es va fer coincidir amb la inauguració d’un mural a la Plaça Blocs Florida. En ella van participar un grup de músics de l’EMMCA i els alumnes de les escoles Pau Vila i Lola Anglada.