• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les biblioteques obren a la tarda durant l'agost

  • Les biblioteques obren a la tarda durant l'agost

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 12. 08. 2022

Les biblioteques obren a la tarda durant l'agost

Tecla Sala i La Bòbila amenitzen la calor amb diferents exposicions

Les biblioteques de L’Hospitalet adapten els seus horaris durant el mes d’agost i obren de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.30h, per continuar oferint els seus serveis. Tecla Sala ofereix un recorregut per la vida del poeta Gabriel Ferrater fins al 29 d'agost.

La Biblioteca Central Tecla Sala, la Biblioteca Can Sumarro, la Biblioteca Bellvitge, la Biblioteca la Florida, la Biblioteca Josep Janés, la Biblioteca la Bòbila i la Biblioteca Plaça d’Europa obriran de dilluns a divendres de 15.30h a 20.30h fins al 2 de setembre.

Per la seva banda, el Bibliomercat de Santa Eulàlia romandrà tancat fins al 5 de setembre que tornarà a obrir, de la mateixa manera que les altres biblioteques, en els seus horaris habituals.

La Biblioteca Central Tecla Sala ofereix un recorregut per la vida del poeta Gabriel Ferrater fins al 29 d’agost. Una exposició itinerant que tracta les diferents facetes de l’autor de manera dinàmica i experiencial. Els que tenen el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals disposen d'una selecció de diferents jocs de taula adreçats a persones de totes les edats.  

També amb la idea d’amenitzar la calor d’aquest agost, La Bòbila disposa de dues exposicions fotogràfiques i d’una exhibició que analitza la funcionalitat de la cadira i el reciclatge del vidre.