• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer organitza un concert solidari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 12. 08. 2022

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer organitza un concert solidari

Serà el 17 de setembre a l'Auditori Barradas

El Concert Significatiu comptarà amb Dave Zulueta, artista que va passar per l'acadèmia d'Operación Triunfo, Adrià Roy, Invisible Harvey i Ran Ran Ran. Les entrades tenen un cost de 10 euros i l’entitat destinarà tots els diners recaptats a projectes i activitats dels pacients. 

L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de L'Hospitalet organitza el Concert Significatiu, un concert benèfic que es realitzarà el 17 de setembre a les 20:00h a l'Auditori Barradas.

Coincidint amb les jornades de tallers oberts que es fan al tradicional mercat de vell a la rambla Just Oliveras, les conferencies i les activitats proposades per conmemorar el dia internacional de l’alzheimer (21 de setembre), el Concert Significatiu oferirà quatre actuacions introduïdes per la periodista Elisenda Roca, que ha estat convidada com a presentadora de l’esdeveniment. Els artistes convidats son:

Adrià Roy porta tres anys en el seu projecte musical en solitari i fa pocs mesos que va treure el seu primer senzill, "Café Romántica".

Ran Ran Ran compost per Ferran Baucells (veu i guitarra), Martina Borrut (cors i teclats), Miquel Ballester (bateria) i Joan Villarroya (baix i violí) porten el seu nou disc anomenat "Clàssics populars".

Dave Zulueta que anys després de passar per l'acadèmia d'Operación Triunfo 2018 ha col·laborat amb artistes com els Txarango en el seu darrer treball.

Invisible Harvey que havent passat per grans festivals com el Primavera Sound, sumen noves melodies amb el seu tercer disc on mostren l'humor i el romanticisme de cada un dels set integrants del grup de pop barceloní.

L'organitzador del Concert Significatiu, Daniel Serrano, explica que porta anys col·laborant amb l'associació "fent il·lustracions per al programa d'activitats, portant llibres a la fira del mercat de vell, donant un cop de ma durant les jornades en les que es commemora el dia internacional de l’alzheimer... I fa cosa d'un any va ser quan vaig prendre l'iniciativa d'organitzar un concert benèfic portant artistes i musics amb els que he treballat dibuixant portades dels seus àlbums".

Les entrades tenen un cost de 10 euros i ja están disponibles a la pàgina web de l’auditori Barradas. Tots els diners recaptats aniràn destinats als projectes i activitats de l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de L’Hospitalet.