• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Cine europeu als vespres d'agost amb l'Espai VO

  • Cine europeu als vespres d'agost amb l'Espai VO

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 09. 08. 2022

Cine europeu als vespres d'agost amb l'Espai VO

Cada dimarts es poden veure pel·lícules en versió original als Cines Filmax Gran Via

A l'estiu també es pot gaudir del cinema en versió original per 5,1 euros. Les properes propostes de la iniciativa Espai VO Miquel Claparols són Maigret, A Chiara, Presque i Mr. Wain. Totes elles són pel·lícules europees multipremiades. 

L'Espai VO Miquel Claparols continua amb la seva programació també a l'agost i ofereix films el versió original els cada dimarts als Cines Filmax Gran Via. Cada pel·lícula es pot veure en dues sessions, a les 17 i a les 19.30 hores, i el preu de l'entrada és de 5,1 euros. 

Les pròximes pel·lícules programades són:

9 d’agost: 'Maigret' (2022), de Patrice Leconte

Pel·lícula en francès amb subtítols en castellà. Duració: 89 minuts.
Amb: Gérard Depardieu,Jade Labeste i Anne Loiret
 
París, decàda de 1950. El cos d’una bonica jove vestida amb un elegant vestit de nit apareix albell mig d’una plaça. El cèlebre inspector Jules Maigret s’encarrega del cas, però li resulta impossible d’identificar la víctima, ja que ningú no sembla conèixer-la ni recordar-la. Durant les seves indagacions es troba amb Betty, una jove delinqüent que s’assembla molt a la víctima. Això desperta en Maigret el record d’una altra desaparició molt més antiga i íntima...
 

 
16 d'agost: 'A Chiara' (2021), de Jonas Carpignano

Pel·lícula en italià amb subtítols en castellà. Duració: 121 minuts.
Amb: Swamy Rotolo,Carmela Fumo, ClaudioRotolo i Rosa Caccamo.
 
La família Guerrasio i elsseus amics es reuneixenper celebrar el 18è ani-versari de la filla gran de Claudio i Carmela. Entrela noia i la seva germana Chiara, de 16 anys, exis-teix una sana rivalitat mentre competeixen a la pista deball. És una ocasió feliç i la família està unida i en plenaforma. Però tot canvia l’endemà, quan Claudio desapareixi Chiara comença a investigar: a mesura que s’apropa a laveritat es veu obligada a decidir quina mena de futur vol.

23 agost: 'Presque' (2021), de Bernard Campan i Alexandre Jollien
 
Pel·lícula en francès amb subtítols en castellà. Duració: 92 minuts.
Amb: Bernard Campan, Alexandre Jollien,Tiphaine Daviot  i Julie-Anne Roth
 
Louis dirigeix una funerària. Solter empedreït, viu dedicat al seu treball.
Per casualitat es creuarà amb Igor, un repartidor de verdures ecològiques que passa el temps lliure llegint Sòcrates, Nietzsche i Spinoza. Junts emprendran una road movie en el cotxe fúnebre de Louis per transportar el cos de la difunta Madeleine al lloc on ha de ser enterrada.

 

30 agost: 'Mr. Wain. The electrical life of Louiswain' (2021), de Will Sharpe 

Pel·lícula en anglès amb subtítols encastellà. Duració: 111 minuts
Amb: Benedict Cumberbatch,Claire Foy i Taika Waititi

 

Anglaterra, 1888. LouisWain és un artista i inventorque atrau l’interès de lesprincipals publicacions delmoment. Mentre intentacompaginar la seva creativitat amb la cura de les seves cincgermanes petites i de la seva mare, dos esdeveniments can-viaran el seu futur: conèixer Emily, l’amor de la seva vida, iadoptar Peter, la mascota que inspirarà el seu art.Mr. Wainés la increïble història d’amor d’un heroi famós a tot el món.