• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Llum verda a la vacuna contra la Covid a infants d'entre 5 i 11 anys

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 26. 11. 2021

Llum verda a la vacuna contra la Covid a infants d'entre 5 i 11 anys

Ferran Moraga-Llop, vicepresident de l'Associació Espanyola de Vacunologia, a l'Entrevista de TV de L'H

Després que l’Agència Europea del Medicament hagi autoritzat la vacunació contra la Covid-19 d’infants entre 5 i 11 anys, hem volgut tractar aquest aspecte més a fons amb l'Associació Espanyola de Vacunologia. En Ferran Moraga-Llop n’és el vicepresident i n’ha parlat a l’Espai de l’Entrevista.

La possibilitat d’augmentar la cobertura vacunal en una franja d’edat que encara no estava vacunada sempre és una bona notícia. Així ho ha afirmat Ferran Moraga-Llop, que ha assegurat que la vacuna és la mateixa que se li administra als adults, només que reduïda a un terç de la dosi que s’administra a partir dels 12 anys.

“Els assajos clínics es van fer en tres grups, i es va veure que la dosi de 10 micrograms era segura i immunògena”, explica Moraga-Llop, i afegeix que els efectes secundaris d’aquesta vacuna són similars als dels adults, però molt més infreqüents.

Les darreres dues setmanes ha augmentat d’una manera molt accentuada la incidència acumulada. Les xifres més elevades es troben en els grups d’edat dels menors d’11 anys i els de 40 a 49 anys. En aquest sentit, el vicepresident de l’Associació Espanyola de Vacunologia insisteix en el fet que “aquest és el fet més important pel qual ens hem d’adherir a aquesta vacunació, les dades indiquen que els nens han contagiat als pares”.

Ferran Moraga-Llop ha explicat que la vacunació entre els menors d’entre 5 i 11 anys podria començar la segona quinzena de desembre i es posiciona a favor de vacunar a les escoles si això suposa una major facilitat estratègica.